Ei raksakuvia tällä kertaa. Sanallisesti sen verran että hyvin ollaan edistytty, ja muuttohaaveetkin siintelee maaliskuun tietämissä. Väliseinät on jo kaikki pystössä, sähköt vedetty, ja sisätilat alkaa olla kohta enää pintamateriaaleja vaille. Piipun muuraus on nyt seuraavana vaiheessa.

Meillä oli marras-joulukuun vaihteessa muutaman päivän spesiaalivieraskin kyläilemässä. Nuutin veljen, Sulon, omistaja joutui luopumaan siitä melko yllättäen, ja heti seuraavana päivänä Sulo matkusti Kokkolasta meille odottelemaan uuden kodin löytymistä. Vielä saman päivän aikana Sulolle tarjoutui parikin hyvää kotia, ja niin Sulo matkusti vielä pidemmän matkan muutaman päivän päästä Turkuun. Se pääsi asustelemaan oman veljensä Vanjan kanssa samaan perhepiiriin, joten pojat pääsevät näkemään ja leikkimään keskenään hyvinkin tiiviisti. Kiitos kaikille ihanille ystäville jotka autoitte Sulon uuden kodin etsinnässä, ja onnittelut Marille, Rikulle ja Millalle uudesta perheenjäsenestä! Suloa päästään mahdollisesti näkemään tulevaisuudessa myös harrastusten parissa, ainakin Vanja on luvannut opettaa sille pupun pyydystyksen saloja :)

Allekirjoittanut on pyörinyt viime aikoina netissä ainoastaan rakennusasioiden puitteissa, missä se onkin muuten verraton työkalu ainakin tällaisille amatöörirakentajille. Eli Kotisivujen päivistys on uinunut talviunta, samoin kuin plogikirjoittelu, mutta ei meillä koirarintamalla ole juuri mitään toimintaa ollutkaan. Joulukuun aikana oli tasan kaksi päivää jolloin pakkasta oli nipinnapin kymmenen alapuolella, kaikkina muina lähempänä kahtakymmentä tai yli, joten koiratkin on pysyneet noita vähiä päiviä lukuunottamatta melko tiiviisti sisätiloissa ja koittaneet keksiä muuta virikettä. Vanhuksille riittää nukkuminen tarpeeksi hyvässä paikassa, mutta Nuutti ja Lumi ovat viihdyttäneet toisiaan omilla ja välillä lasten leluilla, ja melkein päivittäin meillä on neljän hengen (kahden kaksijalkaisen lapsen ja kahden nelijalkaisen) kiihdytysajot keittiön ja olohuoneen ringissä.

Loppuun pari kuvaa jotka Milla lähetti Vanjasta ja Sulosta. Ja hyvää alkanutta uutta vuotta kaikille plogin lukijoille!

Turkkusen tykinkuulat Sulo ja Vanja

Vanja & Sulo