Eipä ole taas ehtinyt televisiota avata viime viikkojen aikana. Leipätöiden lisäksi on painettu täyttä päivää tontilla. Maalämpöputkia on vedetty nyt tontille 600m, samoin kaikki muut tarvittavat putket kaivettu maahan, ja pohjatyöt tehty valmiiksi odottamaan sokkelin valua, joka alkaa kolmen viikon päästä. Nyt on siis aikaa hieman hengähtää ja viettää ihan oikeaa lomaa.

 

Tontti myllättynä

Tässä pitäisi vuoden päästä seisoa 1,5 kerroksinen perinnetalo, ja toivottavasti jotain nurmentynkääkin...

Pihapiiri toiselta reunalta, ja takana näkyy vielä omaa peltoa.

 

Vietän juuri ensimmäistä virallista lomapäivääni, mutta täällä meillä on lomaillut jo kolmatta viikkoa erikoisvieras. Nuutin sisko Kiti on tullut Tampereelta viettämään aikaa meille ja tutustumaan talon väkeen mahdollista myöhempää mammalomaa varten. Olemme käyneet myös muutamassa näyttelyssä ja lauantaina on vielä kotinäyttely tuossa naapurissa, eli Kemissä. Meillä on kaikki omat nartut olleet yhtäaikaa juoksulla, joten hiukan työlästä on ollut tämä elämä kaiken muun ohessa kun talossa asuu myös kaksi urosta...  Onneksi Kiti on ollut Nuutin seurana, vaikkakin Nuutin pää on ollut sen verran sekaisin juoksuista ettei siitä Kitille ole ollut aivan täysipainoista leikkiseuraa.

Lumin juoksut loppui vajaa viikko sitten, ja nyt on rämäpää-kolmikkokin päässyt jo telmimään keskenään. Muutama kuva viikon varrelta:

Kiti kaunokainen

Pallohulluus lienee periytyvää

Hiekkamontuilla Nuutti, Lumi ja Kiti

Ja vauhtiahan riittää tässä kolmikossa

Äiti ja tytär

Ja se pallo pitää saada myös unileluksi (Kiti)