Olemme olleet pari viikkoa lomalla ja se tarkoitti koirillekin enemmän toimintaa ja tapahtumia. Iisalta leikattiin pari viikkoa sitten maitorauhaskasvain, ja toipuminen leikkauksesta on ollut todella hidasta ja vaikeaa. Suhteellisen "pienestä" leikkauksesta tulikin suuri kun Iisalta jouduttiin katkaisemaan jokin isompi verisuoni, ja siitä johtuen haava ja kudokset sen alla on erittäneet todella paljon verta ja kudosnesteitä, eikä haavakaan mennyt aivan odotusten mukaan kiinni. Nyt ollaan kuitenkin voiton puolella, ja tikit uskaltanen viimein poistaa tänään.

Iisa murjotti minulle reilun viikon, niinkuin aina kun "petän" sen suuren luottamuksen itseäni kohtaan, mutta antoi viimein eilen anteeksi tulemalla halailemaan ja nuolemaan naamani puhtaaksi aivan oma-aloitteisesti. Se on Iisan tapa ilmoittaa että suhde on siis jälleen kunnossa. Haavan hoitotoimenpiteet ovat edelleen yhtä inhottavia, mutta eivät sentään suuttumisen arvoisia, varsinkin kun niiden jälkeen saa aina lahjontanamin aivan yksin. Se on siis hyvin olennainen seikka että muut eivät saa...

Viikonloppu sujui taas pitkästä aikaa aikuisessa seurassa, oikein hauskaa päästä aina välillä irrottelemaan hiukan arjen keskellä. Lapset olivat mummola-lomalla, joten heidänkään hauskanpidosta ei tingitty lainkaan. Koirilla oli varmaan kaikkein mukavinta kun leikkiseuraa riitti koko ajan ja liikuntaa tuli taas useamman päivän edestä, täällä kun on pakkaset taas tylysti hidastaneet kuntoilua. Peruskuntoa pitäisi alkaa hiukan kohentamaan kesän maastoiluja varten, mutta pohjoinen sijaintimme ei oikein aina tue näitä harrastuksia.

Kuvasarjaa viikonlopulta:

Millaa odottaa hurja vaanijajoukko, etunenässä Lumi ja Sipu, Pita odottaa taaempana.

Milla selviää kuitenkin säikähdyksellä, uusi simputuksen kohde onkin Lumi.

Pita riepottaa narua

"Ai kuva, oota kun poseeraan, onks näin hyvä?"

(Blondi on oppinut jo hiukan suomea Silmänisku)

Sipu opettaa Nuutille repimistä

Hermanni suorastaan liitää paikalle Hymy

Nuutilla on nopeat refleksit ja Herkku jää kuin nalli kalliolle

"Vielä mä tolle näytän!"

Välillä käydään lämmittelemässä karon sylissä

Sitten tuli pikkuisille uni...

Pita kaipailee vielä ulos kun oli niin kivaa

(Koiranomistajien oma niksi, utuisen tunnelman kuvaan saat kun pyyhkäiset linssiin vähän kirsulla rantua, en tosin mene takuuseen että millä sen saa pois...)