Pentukuvia on odotettu kovasti ja tottahan kamera on ollut ahkerasti käytössä päivittäin, mutta työelämä on nyt haitannut kovasti viime päivinä vapaa-aikaa, enkä ole ehtinyt istahtaa koneelle pidemmäksi aikaa kuvia koostamaan. Nytkään en lupaa suurempaa kuvakavalkaadia, koska vietimme ansaidun vapaapäivämme rentoutuen ihmisseurassa. Sipu ja Pita olivat "palvelijoineen" meillä yökylässä, ja meillä oli todella mukavaa laatuaikaa aikuiseen makuun, kuten kuvasta voinette päätellä. 

2143176.jpg

Niin helmeilevää...

Koiria ei tietenkään unohdettu vaan pääsin kokeilemaan miltä tuntuisi kuusi koiraa hihnan päässä. Jo neljän koiran hihnalenkittäminen tuottaa minulle runsaasti harmaita hiuksia, kun hihnat ovat jo puolen kilometrin kävelyn jälkeen tuhannen solmussa, ja siksi lenkkeilenkin pääsääntöisesti paikoissa missä koirat saavat olla irti. Kuusi koiraa meni juuri ja juuri sen 100 metriä mitä vaadittiin hihnassa kulkemista pihaltamme luontopolulle, mutta useampien kilometrien lenkit aiheuttaisivat vähintäänkin kaljuuntumisen...

2143185.jpg

Kuuden koiran lauma hihnalenkillä ei näytä mutta TUNTUU pahalta.

Huomatkaa jenkkityttömme Pita, joka on ilman takkia kuvassa. Sillä on varmaan jokin kromosomihäiriö, koska se suorastaan rakastaa lunta! Se mielellään istuu ja jopa makaa lumihangessa, ja alkaa helposti jopa läähättää pikkuisen spurttailun jälkeen tällaisilla nollakeleillä. Pitalla on tosiaan melko tiheä turkki, eikä sillä ole wipuille tyypillisiä ohuempia kohtiakaan (kaulan ja rinnan alus) turkissaan. Pitan kasvattaja  sanoi että myös sen Amerikassa elävät sisarukset rakastavat lunta. Meillä omat koirat eivät suostu aina lähtemään pihaportilta edes lenkille jos pakkasta on enemmän kuin heidän mielestään on tarpeeksi, puhumattakaan että ne suostuisivat asettamaan pikku-pyllyjään kylmään lumeen missään olosuhteissa.

Olisikohan Pita risteytetty jääkarhuun, ainakin hyvin tulivat juttuun keskenään.

2143174.jpg

Ja sitten muutama kuva vielä niistä pikkukavereistakin joilla tuntuu olevan yhteinen kieli omien pikkuihmistemme kanssa.

2143180.jpg

Kiia ja Ronja

2143182.jpg

Neea ja Viola