Kiti oli meillä taas perinteisellä "mummolareissulla" useamman viikon heinä-elokuussa. Lomaan liitettiin tietenkin myös muutama näyttely, joista Oulun vsp sertin ja cacibin kera oli menestyksekkäin, mutta lisäksi Kiti sai kotiinviemisiksi mm. vara-cacib ja vara-serti ruusukkeita, joten ei huono saldo. Kitin mielestä lomassa oli parasta kuitenkin Nuutin kanssa rallailu ja uiminen,  ja siitä sisarukset ottivatkin kaiken ilon irti. Meille tuli Kitin loman aikana myös kaksijalkaista perheenlisäystä, kun poikavauva syntyi perheeseemme heinäkuun lopulla. Kiti oli vauvasta aivan onnessaan ja oli vähän yli-innokaskin hoituri. Se olisi halunnut nukkua samassa sitterissäkin vauvan kanssa.

Nuutti valioitui Oulussa heinäkuun puolessa välissä, joten meidän osaltamme näyttelyt ovat varmaankin tämän vuoden osalta käyty. Nuutti ei ole koskaan viihtynyt kehissä joten se jäänee ainakin osa-eläkkeelle näyttelyistä, ja keskittyy nyt juoksu-uraansa. Lumi taas keskittyy suunniteltuun mammalomaansa odottelemalla juoksujen alkamista. Sen mystinen jalkavaiva näyttää nyt olevan päällisin puolin selätetty, mutta en ota riskiä juoksuttamalla sitä nyt syksyn kisoissa ettei vaiva uusiudu.

Eilen kuulin Turusta mahtavia uutisia, kun Nuutin Vanja-veli oli saanut ensimmäisen sertinsä näyttelyistä. Onnea vielä Millalle ja Rikulle! Aika monipuolisesta pentueesta on kyse kun kaikki kolme harrastavaa sisarusta ovat saaneet sertejä sekä maastoista että näyttelyistä. Vanja sai myös vasta ratakirjansa valmiiksi juostuaan koejuoksut läpi, ja Sulo-veli on kovaa vauhtia menossa samaa tavoitetta kohti. Myös Kiti on treenaillut radalla tänä kesänä. Siskoista taas Ruusu ja Taiga treenaavat kovasti agilityä, ja toivottavasti pääsevät lähiaikoina jo kilpakentillekin.

Nyt vielä kuvia Kitin lomailusta, ja vähän muutakin koirien kohellusta.

Nuutti ja Kiti lenkillä

Montako whippettiä on kuvassa? Vastaus; 2 (Nuutti, Lumi)

Montako whippettiä on tässä kuvassa? Vastaus; 3 (Nuutti, Kiti, Lumi)

Nuutti ja Lumi

Nuutti ja Kiti

Välillä taistellaan leluista (Nuutti ja Kiti)

Lentävä whippettimme Nuutti, Kiti, Lumi ja Iisa

Kiti osaa tehdä olonsa mukavaksi

Ihana Kitty

Kiti kotimatkalla, mamma jo näkyvissä

Mitä tekee whippet jolta viedään tyynyt? Menee tyynyjen mukana, tietenkin. (Milla ja Nuutti)

Lumi oli samaa mieltä, ilman tyynyjä ei voi nukkua pedissä.

Nuuttia ei turhaan kutsuta kumimieheksi. Lopuksi vielä koostetta uimamaisterimme taidokkaista hypyistä.

Ja paremmin ei voisi kesää viettää.